Το Γαμ. στο BIOS

Για δύο προγραμματισμένες παραστάσεις και μόνο.


Για δύο προγραμματισμένες παραστάσεις και μόνο.

Το βιβλίο της Κατερίνας Έσσλιν και των εκδόσεων ΑΠΟΠΕΙΡΑ, που ο Αχιλλέας Κυριακίδης χαρακτήρισε “ιδιαιτέρως επικίνδυνο”, μεταφέρεται τώρα στο θέατρο από τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μπογδάνο. 

Το προσχέδιο της παράστασης, με 13 ταλαντούχους ηθοποιούς, θα φιλοξενηθεί φέτος για δύο μόνο παραστάσεις, στα πλαίσια του Bob Theatre Festival, στο BIOS.

Πέμπτη 16/5, 21.00 & Σάββατο 18/5, 19.00

ΒΙΟS, Πειραιώς 84. 

Περισσότερα:
www.bobfestival.gr, www.bios.gr.

Ιστορίες ξεκαρδιστικά πικρές, τρυφερές, ωμές, σουρεαλιστικές μέσα στην αλήθεια τους, σε πυροβολούν αδίστακτα με ένα νεροπίστολο, συμφιλιώνοντας τη ζάχαρη με το ξινό του λεμονιού. 

Ένα ρόλλερ- κόστερ εναλλαγής συναισθημάτων, που βουτάς σε αυτά χωρίς αναπνευστήρα, περνώντας από τη μία ιστορία στην άλλη με την ταχύτητα που τραβάς ένα τσιρότο.

Γαμ. δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και ποτέ παρά μόνο κάθε νύχτα στις τρεις και πέντε τα ξημερώματα – τότε που η λέξη γαμώτο τρώει μια τσεκουριά και σπάει στα δύο. Γαμ. είναι μια λέξη σε εκκρεμότητα. Όπως ο αναγνώστης του βιβλίου, έτσι και ο θεατής, ειδικά αν δεν αρέσκεται σε εκκρεμότητες, καλείται να αφήσει τα συναισθηματικά μπότοξ στην άκρη, καλείται να γελάσει, να τσαλακωθεί και ίσως να αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Το Γαμ. είναι μια παράσταση που περιμένει περισότερο να την αισθανθείτε με τα μάτια που κρύβετε κάτω από τη μπλούζα σας, παρά να την παρακολουθήσετε. Αν τυχόν οι σκηνές της σας φανούν κομμένες ή κοφτερές είναι γιατί κάτω από τη φόδρα τους κρύβουν ξυραφάκια. Αν σας φανούν απαλές είναι γιατί στα κρυφά καταπίνουν καραμέλες.

To Γαμ. δεν είναι ούτε κωμωδία, ούτε δράμα. Είναι απλώς η αλήθεια. Όπως κι η ζωή. Mια παράσταση διόλου αποστασιοποιημένη που ανήκει στον ηθοποιό όσο ανήκει και στον θεατή. Συνέβη σε μένα, συνέβη σε σένα.

Γαμ.
της Κατερίνας Έσσλιν

Σκηνοθεσία
Δημήτρης Μπογδάνος

Πρωταγωνιστούν
Αλεξάνδρα Αϊδίνη Χάρης Αττώνης Αθηνά Δελιάδη Ναταλία Καλημερατζή Χάρης Κρεμμύδας Αγγελική Μαρίνου Αγγελική Μαχαίρα Ιωάννα Μπακαλάκου Ιωάννα Νασιοπούλου Φάνης Παυλόπουλος Γιώργος Στάμος Υβόννη Τζάθα
Στέλιος Ψαρουδάκης

Σκηνογραφική & ενδυματολογική επιμέλεια
Μαρίζα Παγκάκη

Βοηθός σκηνοθέτη
Αγγελική Μαρίνου

Συντονισμός παραγωγής
Χάρης Κρεμμύδας

διάρκεια 60′

γενική είσοδος 9 ευρώ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!