Το συγκλονιστικό φινάλε στη ”Ζωή της άλλης”!

Τι κρύβει η πισίνα;


Τι κρύβει η πισίνα;

Τι κρύβει η πισίνα;

Τι κρύβει η πισίνα;

Μετά από 401 επεισόδια η επιτυχημένη σειρά του MEGA ”Η Ζωή της Άλλης”, που έκανε τα μηχανάκια της AGB να πάρουν φωτιά, ρίχνει αυλαία την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 21.00 στο MEGA.
Τι θα γίνει όμως στο τελευταίο επεισόδιο;
Αν δει κάποιος προσεκτικά το τρέιλερ και βάλει στη σωστή σειρά τις σκηνές θα καταλάβει.  Αναλυτικά: Ο Αλέξης ικετεύει τη Στέλλα να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και τελικά την πείθει. Η Κάτια αποφασίζει να φύγει με τον Πέτρο και προτείνει στην Ελπίδα να τους ακολουθήσει. Το ημερολόγιο του Στέφανου φτάνει στα χέρια του Ανδρόνικου, ενώ η Ελπίδα τα ξαναβρίσκει με τον Χάρη. Όλες οι απάτες που έχει κάνει ο Σωτήρης έρχονται στο φως και την ίδια ώρα η Ξένια συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο, χωρίς όμως να έχει συναίσθηση του τι έχει κάνει. Την ώρα της ανάκρισης, η Ξένια βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και παραληρεί ότι θα τους σκοτώσει όλους.
Οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο και γι αυτό πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών. Κατά τη μεταφορά της όμως η Ξένια κλέβει το περιπολικό και κατευθύνεται προς την έπαυλη! Τι θα γίνει; Τι έχει βάλει στο μυαλό της; Τι ρόλο θα παίξει η πισίνα; Ανατροπές σε ένα φινάλε που κανείς δεν περιμένει! Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 21.00 στο MEGA!
http://www.youtube.com/watch?v=xJVplbt4_rQ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!