Το soundtrack της χρονιάς με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής

Jay-Z, Beyoncé, Lana Del Rey, will.i.am, Florence and the Machine, Fergie, Emeli Sandé, The xx, Gotye, κ.ά. στο soundtrack της ταινίας ”The Great Gatsby” με πρωταγωνιστή τον Leonardo di Caprio!


Jay-Z, Beyoncé, Lana Del Rey, will.i.am, Florence and the Machine, Fergie, Emeli Sandé, The xx, Gotye, κ.ά. στο soundtrack της ταινίας ”The Great Gatsby” με πρωταγωνιστή τον Leonardo di Caprio!

Ο πολυτάλαντος Baz Luhrmann μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, το κλασικό μυθιστόρημα του F. Scott Fitzgerald «Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ».

«Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ» τον οποίο υποδύεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ακολουθεί τον επίδοξο συγγραφέα Νικ Κάραγουεϊ, που φεύγει από τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, για να πάει στη Νέα Υόρκη της άνοιξης του 1922, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από τα χαλαρά ήθη, την πομπώδη τζαζ, την κυριαρχία του λαθρεμπορίου και της ακμής του χρηματιστηρίου.

Εκτός από τον Leonardo DiCaprio στην ταινία παίζουν οι Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher και Jason Clarke. Η παγκόσμια πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαΐου.

Στις 22 Μαΐου θα κυκλοφορήσει το βιντεοκλίπ για το τραγούδι της Lana Del Rey ”Young and Beautiful” που θα είναι το leader single.

Όσο για το soundtrack; Δείτε το χρυσό playlist και το καινούργιο τρέιλερ του ”The Great Gatsby” με samples των τραγουδιών της Beyoncé, της Lana Del Rey και των Florence and the Machine!

O.S.T. ”The Great Gatsby”

01. Jay-Z – 100$ Bill

02. Beyoncé and André 3000 – Back to Black

03. will.i.am – Bang Bang

04. Fergie, Q-Tip, and GoonRock – A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)

05. Lana Del Rey – Young and Beautiful

06. Bryan Ferry with The Bryan Ferry Orchestra – Love Is The Drug

07. Florence and the Machine – Over The Love

08. Coco O. of Quadron – Where The Wind Blows

09. Emeli Sandé and The Bryan Ferry Orchestra – Crazy in Love

10. The xx – Together

11. Gotye – Hearts a Mess

12. Jack White – Love is Blindness

13. Nero – Into the Past

14. Sia – Kill and Run



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!