Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Oι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του ΑLPHA


Μία νέα σειρά ετοιμάζεται να φέρει ο ALPHA τη νέα σεζόν, με τίτλο “Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι” και οι δύο πρωταγωνίστριες βρέθηκαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Ξανθού στο youfly.gr. Η ιστορία αυτή βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λένας Μαντά, το οποίο κέρδισε την αγάπη των αναγνωστών και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

5 γυναίκες ακολουθούν τον δικό τους δρόμο, αφήνοντας πίσω τους την επαρχία και τον τόπο που μεγάλωσαν. Είναι έτοιμες να αρπάξουν στα χέρια τους τη ζωή τους και να κάνουν μια νέα αρχή..

Δυστυχώς, όμως, τίποτα δε θα είναι στρωμένο μπροστά τους με ροδοπέταλα. Η νέα αυτή σειρά, φέρνει στο φως 5 ιστορίες που θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Φαίνεται πως οι δύο πρωταγωνίστριες της σειράς έχουν βρεθεί και όπως διαβάζουμε στο ΜyTv, πρόκειται για την Αναστασία Παντούση και την Νάνσυ Μπούκλη. Και τις δύο τις θαυμάσαμε την προηγούμενη σεζόν, στη σειρά του MEGA στο Ναυάγιο, ενώ η Νάνσυ Μπούκλη, έκανε κι ένα δυνατό πέρασμα από την “Παραλία” της ΕΡΤ.

Η υπόθεση της νέας σειράς «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι»

Η Μελλισάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή μεγαλώνουν με τη μητέρα τους σ’ ένα χωριό στον Όλυμπο, δίπλα σ’ ένα ποτάμι. Αυτό που επιθυμούν και οι πέντε είναι να γνωρίσουν τη ζωή μακριά από το πατρικό τους. Και θα το καταφέρουν! Η μοίρα θα τις στείλει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα. Μόνο που καμιά φορά, τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που στοιχειώνουν και κυνηγούν…

Πέντε γυναίκες, πέντε ζωές συγκλονιστικές, γεμάτες έρωτα και ανατροπές, ενώ το σπίτι δίπλα στο ποτάμι περιμένει υπομονετικά αυτό που ξέρει ότι θα συμβεί… Σε αυτό, η μητέρα και η γιαγιά τους περιμένουν καρτερικά τη στιγμή που θα επιστρέψουν.

Άλλες πάνε στην πόλη, άλλες στο εξωτερικό, άλλες βρίσκονται σε άλλη επαρχία, μακριά από τον τόπο τους. Έρωτες, πάθη, δυσκολίες, θάνατος.. Σκηνές που έρχονται για να κόψουν την ανάσα.

«Η ζωή είναι σαν το ποτάμι που κυλάει αυτή τη στιγμή μπροστά μας. Εύκολα σε παρασύρει και σε τραβάει όπου εκείνο πηγαίνει. Όπως ένα ποτάμι δε γυρίζει πίσω, έτσι κι εσείς, αν σας παρασύρει, δε θα μπορέσετε να γυρίσετε… να προσέχετε πάντα το ποτάμι… .Μη σας παρασύρει…».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!