Τσαμπουκάδες στο “Greek Idol”

Άναψαν τα αίματα στο δημοφιλές show!


Άναψαν τα αίματα στο δημοφιλές show!

Άναψαν τα αίματα στο δημοφιλές show!

Άναψαν τα αίματα στο δημοφιλές show!

Αυτό δεν είναι μουσικός διαγωνισμός, ρωμαϊκή αρένα είναι! Το χθεσινό live του “Greek Idol” εξελίχθηκε σε θρίλερ για τον Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος φυγαδεύθηκε άρον άρον από τα studio του Alpha στο Πικέρμι, αφού απειλήθηκε η σωματική του ακεραιότητα!
Οι συγγενείς της Ερωφίλης δεν έδειξαν και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το χθεσινό αποτέλεσμα και έσπευσαν στα παρασκήνια μετά το τέλος του live, για να ζητήσουν το λόγο από το γνωστό σκηνοθέτη, με άγριες διαθέσεις! Ο Κώστας Καπετανίδης ουσιαστικά βρέθηκε παγιδευμένος μέσα στα studio του Alpha, αφού οι συγγενείς της τραγουδίστριας απέκλεισαν την έξοδο των παρασκηνίων και με τσαμπουκά ζητούσαν το λόγο από τον Καπετανίδη. Λίγη ώρα μετά ο σκηνοθέτης φυγαδεύθηκε από τους υπεύθυνους της παραγωγής από άλλη έξοδο, για να γλιτώσει από το μένος της οικογένειας της Ερωφίλης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται τέτοιο περιστατικό στο φετινό “Greek Idol”, αφού πριν λίγες ημέρες, ανάλογη συμπεριφορά αντιμετώπισε και ο Πέτρος Κωστόπουλος από τους συγγενείς του Ξυλούρη.
Ηρεμία παιδιά, παιχνίδι είναι, δεν κρίνονται ζωές και καριέρες!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!