Τζένα Ορτέγκα: Μια «γεύση» από τη Σαμπρίνα Κάρπεντερ πήρε η ηθοποιός, φιλώντας την στο στόμα στο βίντεο κλιπ του «Taste»


Αν νομίζατε ότι τα έχουμε δει όλα και ότι τα μουσικά βίντεο κλιπ δεν μπορούν να γίνουν πιο ενδιαφέροντα, η Σαμπρίνα Κάρπεντερ μόλις απέδειξε το αντίθετο. Σήμερα, η ποπ σταρ -και φίλη της Τέιλορ Σουίφτ– κυκλοφόρησε όχι μόνο το νέο της άλμπουμ «Short n’ Sweet», αλλά και το βίντεο κλιπ για το τελευταίο της single, «Taste», όπου η Τζένα Ορτέγκα, η αγαπημένη μας «Wednesday», κάνει μια εμφάνιση που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα.

Σε αυτό το βίντεο, σε σκηνοθεσία του Ντέιβ Μέγιερς, η Κάρπεντερ και η Ορτέγκα είναι πρωταγωνίστριες σε μια πλοκή με ανατρεπτική αφήγηση που θυμίζει ταινία τρόμου. Οι δυο τους προσπαθούν να «εξοντώσουν» η μία την άλλη με τους πιο δημιουργικούς τρόπους, εμπνευσμένους από κλασικές ταινίες τρόμου όπως το «Death Becomes Her», το «Psycho», το «Kill Bill» και φυσικά το «Scream».

Ωστόσο, ανάμεσα στις αιματηρές μάχες, υπάρχει μια στιγμή που οι θαυμαστές δεν μπορούν να αγνοήσουν: το φιλί τους.

Στην αρχή του βίντεο, η Κάρπεντερ πηγαίνει σε ένα κρεβάτι ροζ αποχρώσεων γεμάτο με φονικά εργαλεία, χρησιμοποιεί ένα μαχαίρι ως καθρέφτη για να βάλει κραγιόν και στη συνέχεια εισβάλλει σε μια βίλα. Εκεί προσπαθεί να σκοτώσει την Ορτέγκα, νομίζοντας πως την έχει πιάσει στο κρεβάτι με το αγόρι της. Αλλά η «Wednesday» δεν είναι… αυτή που φαίνεται, και αφού αποκαλυφθεί από την κρυψώνα της τελικά την πυροβολεί με καραμπίνα, εκτοξεύοντας την τραγουδίστρια από το μπαλκόνι. Φυσικά, η ποπ σταρ δεν μένει με σταυρωμένα χέρια, καθώς ανταποδίδει τις επιθέσεις με αρκετή φαντασία και πολύ αίμα στις οθόνες μας.

Το βίντεο συνεχίζει με ένα απολαυστικό «κυνηγητό» γεμάτο ανατροπές και μαύρο χιούμορ. Σε μια σκηνή, η Ορτέγκα νομίζει ότι φιλάει τον αγαπημένο της, αλλά ξαφνικά αυτός μετατρέπεται στη Κάρπεντερ, και η ηθοποιός την κόβει με αλυσοπρίονο. Μια σεκάνς που αποτελεί highlight για την ποπ του 2024.

Στο τέλος, οι δύο τους βρίσκονται στην κηδεία του «αγαπημένου» τους, ντυμένες στα μαύρα, αλλά αντί να χύσουν δάκρυα, φεύγουν γελώντας και κρατώντας smoothies.

Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ, η οποία συνέγραψε το τραγούδι «Taste» μαζί με την Τζούλια Μάικλς και την Έιμι Άλεν, έχει περιγράψει το άλμπουμ της ως την «καυτή μεγαλύτερη αδερφή» του προηγούμενου της άλμπουμ «Emails». Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της, το άλμπουμ είναι η δεύτερη «μεγάλη κοπέλα» της, γεμάτο αυτοπεποίθηση και δημιουργικό έλεγχο.

Στα πλαίσια της προώθησης του «Short n’ Sweet», η ποπ σταρ εμφανίστηκε και στο talk show του Τζίμι Φάλον. «[Το βίντεο] ήταν εμπνευσμένο από μια από τις αγαπημένες μου ταινίες και [η Τζένα] ήταν μεγάλη θαυμάστρια της ταινίας. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα δείτε αυτό το βίντεο, δεν έχετε ιδέα. Νομίζω ότι είναι το αγαπημένο μου βίντεο που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!