Τζένη Μελιτά: «Είχα μία γνωστή, που μου είχε ζητήσει ένα πουκάμισο από πρώην σύντροφό μου για να…»


Η Τζένη Μελιτά έκανε μια αποκάλυψη την Τετάρτη (04/09) στον αέρα της εκπομπής της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» σχολιάζοντας αν θα πρέπει να προβάλλει κανείς ένα χαρούμενο πρόσωπο στα social media έπειτα από έναν χωρισμό.

Με τη σειρά της λοιπόν, η δημοσιογράφος παρέθεσε την άποψή της και στη συνέχεια αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με γνωστή της, η οποία είχα χωρίσει και ζήτησε από την Τζένη Μελιτά το πουκάμισο πρώην συντρόφου της.

Η αποκάλυψη της Τζένη Μελιτά

«Γιατί πρέπει με το που χωρίσω να μην δείξω ότι περνάω ωραία, αν τον ήθελα αυτόν τον χωρισμό και είμαι καλύτερα; Πρέπει να μου δώσω πόσο χρόνο; Ένα μήνα να μην υπάρχω στα social media για να δείξω ότι στεναχωρήθηκα άμα δεν στεναχωρήθηκα;», είπε αρχικά η Τζένη Μελιτά.

«Δεν είχα εγώ μία γνωστή, η οποία μου είχε ζητήσει να της πάω ένα πουκάμισο από έναν πρώην σύντροφό μου, για να το βάλει δίπλα στο κρεβάτι, να το βάλει στο Facebook, και να το δει ο πρώην της για να πάρει εκδίκηση; Έτσι ένιωθε, έτσι έκανε. Είχε βάλει το πουκάμισο, δίπλα αυτή στο κρεβάτι και ίσα-ίσα που φαινόταν το μανίκι», συνέχισε η Τζένη Μελιτά.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!