Τζένιφερ Άνιστον: Δείτε την πολυτελή θαλαμηγό με την οποία ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά


Η Τζένιφερ Άνιστον βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Κέρκυρας. Η διάσημη ηθοποιός, με ελληνική καταγωγή, επέλεξε το γραφικό νησί του Ιονίου για να χαλαρώσει και να περάσει ήρεμες στιγμές.

Αν και η ίδια η Άνιστον δεν έχει μοιραστεί εικόνες από τις διακοπές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς διατηρεί το προφίλ της επικεντρωμένο κυρίως σε επαγγελματικές δραστηριότητες, η παρουσία της αποκαλύφθηκε από τον music artist manager, Μάριο Παπαδάτο. Συγκεκριμένα, ο Παπαδάτος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από κοινή βραδινή τους έξοδο, επιβεβαιώνοντας την παρουσία της ηθοποιού στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος επίσης βρίσκεται στην Κέρκυρα με την οικογένειά του, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την παρουσία της Τζένιφερ Άνιστον στην περιοχή. Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου, δημοσίευσε δύο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται η πολυτελής θαλαμηγός με την οποία η ηθοποιός περιηγείται στα ελληνικά νησιά. Σε ένα από τα βίντεο, ο Τσαλίκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Τζένιφερ Άνιστον κάνει jet ski μπροστά από τη βίλα μας. Τζένηηη!».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!