Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Συναντήθηκαν μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους και τα κλάματα


Γνωστή έγινε πριν από λίγο καιρό η είδηση πως η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πήραν την απόφαση να χωρίσουν ύστερα από δύο χρόνια γάμου. Μάλιστα στις 20 Αυγούστου η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ενώ ως επίσημη ημερομηνία χωρισμού τους αναφέρεται η 26η Απριλίου.

Πάντως, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μετά την υποβολή αίτησης του διαζυγίου τους, στο ξενοδοχείο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια το Σάββατο (14/9).

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία δημοσίευσε και φωτογραφικό υλικό από την συνάντησή τους, οι δύο αστέρες του Χόλιγουντ είχαν μαζί τόσο τα τρία παιδιά του Μπεν Άφλεκ από τον γάμο του με την Τζένιφερ Γκάρνερ, όσο και τα δίδυμα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ, από τον γάμο της με τον Μάρκ Άντονι.

Μια πηγή είπε αποκλειστικά στο Page Six ότι: «Ο Μπεν και η JLo βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο, ενώ είναι χέρι – χέρι και φιλιούνται. Τα παιδιά είναι μαζί τους, αλλά σε ένα ξεχωριστό τραπέζι».

Κάποια στιγμή, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε ενώ είχε μία έντονη συζήτηση σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο, με την καλλιτέχνιδα να σκουπίζει τα δάκρυά της.

Η οικογενειακή έξοδος σημαδεύτηκε από την εμφάνιση της πρώην συζύγου του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο με τα παιδιά της.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!