Τζένιφερ Λόπεζ: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ έπειτα από δύο χρόνια γάμου


Έπειτα από μια σχέση που διήρκεσε δύο δεκαετίες, δύο αρραβώνες, δύο γάμους και πολλά πρωτοσέλιδα για να τα μετρήσει κανείς, η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η αίτηση που κατατέθηκε την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες έβαλε τέλος σε ένα διάσημο ζευγάρι – ή τουλάχιστον στη δεύτερη δόση του – που κοσμούσε αμέτρητα εξώφυλλα ταμπλόιντ. Η επίσημη ημερομηνία χωρισμού αναφέρεται στις 26 Απριλίου.

Τον Μάιο, η Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία «This Is Me… Now», με μια δήλωση που έγραφε: «Η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της».

Αφού γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αρραβωνιάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 – και πρωταγωνίστησαν μαζί στο περιβόητο «Gigli» του 2003 και στο «Jersey Girl» του 2004 – το ζευγάρι χώρισε, αποδίδοντας εν μέρει την ευθύνη στην πίεση της δημοσιότητας.

Και οι δύο παντρεύτηκαν και χώρισαν στα ενδιάμεσα χρόνια – η Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι, ο Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Στη συνέχεια, οι δυο τους ξεκίνησαν μια δημόσια σχέση για άλλη μια φορά πριν από περίπου τρία χρόνια. Η Λόπεζ παρείχε συχνές ενημερώσεις για τον αρραβώνα της και τον ενδεχόμενο γάμο της στους θαυμαστές της μέσω της παρουσίας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!