Τζορτζ Κλούνεϊ: Τρολάρει τον Μπραντ Πιτ για την ηλικία του – «Είναι τυχερός που δουλεύει ακόμα»


Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δεν δίστασε να κάνει χιουμοριστικά σχόλια για την ηλικία του στενού του φίλου και επίσης ηθοποιού, Μπραντ Πιτ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου προωθούσε τη νέα τους ταινία με τίτλο «Wolfs», ο Κλούνεϊ σχολίασε με χιούμορ την ηλικία του 60χρονου Πιτ, ο οποίος είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία να συνεργάζεται με ανθρώπους που σέβεται.

«Είναι 74 ετών και πραγματικά τυχερός που συνεχίζει να εργάζεται με αφοσίωση σε αυτή την ηλικία», είπε ο Κλούνεϊ, αναφερόμενος αστειευόμενος στον φίλο του. «Πραγματικά είναι προνομιούχος που έχει ακόμη επαγγελματικές προτάσεις».

Ο Κλούνεϊ πρόσθεσε ότι τόσο εκείνος όσο και ο Πιτ θεωρούν τους εαυτούς τους ιδιαίτερα τυχερούς για την επαγγελματική τους πορεία και την καριέρα που έχουν χτίσει. Σημειώνεται πως ο ίδιος ο Κλούνεϊ έχει περιορίσει τις εμφανίσεις του σε κινηματογραφικές παραγωγές τα τελευταία χρόνια.

Η φιλία των δύο ηθοποιών ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν πρωταγωνίστησαν μαζί στην επιτυχημένη ταινία «Ocean’s Eleven».



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!