Up Festival : Για 3η χρονιά στα Κουφονήσια

Πότε;


Πότε;

Οι καλλιτεχνικές συναντήσεις του καλοκαιριού ολοένα και αυξάνονται με τα φεστιβάλ να ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο, δίνοντας νέα πνοή στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Ενόψει του καλού κλίματος δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία για δημιουργία φεστιβάλ εκτός Αθηνών, επιδιώκοντας μάλιστα την ανανέωση και καθιέρωση του ραντεβού τους και για τις επόμενες χρονιές.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με την περίπτωση του Up Festival στα Κουφονήσια που ξεκίνησε μόλις το 2011 και κατάφερε ήδη να συζητιέται και να αποτελεί έναν από τους εναλλακτικούς προορισμούς του καλοκαιριού.

Το εγχείρημα του πρωτοπαρουσιάστηκε με τον τίτλο Άδεια Παραλία κατάφερε πολύ γρήγορα να την μετατρέψει σε γεμάτη, έχοντας βέβαια την υποστήριξη καλλιτεχνών και φορέων που συμμετείχαν και συνεχίζουν να συμμετέχουν σε αυτήν την καλοκαιρινή γιορτή, η οποία πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά.

Το νησί μεταξύ Αμοργού και Νάξου καταθέτει τη δική του πρόταση για τους εκδρομείς του Ιουλίου, αποτελώντας παράλληλα ένα αισιόδοξο πρότυπο για την κινητοποίηση αντίστοιχων δράσεων και σε άλλα νησιά της άγονης γραμμής.

Το φεστιβάλ που ξεκίνησε πειραματικά στην λεγόμενη παραλία Πορί, πλάι στο bar Καλόφεγγο, προσκαλεί όσους θέλουν να περάσουν τρεις ημέρες στο Άνω Κουφονήσι ακούγοντας μουσικές και απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου.

 

Επίσημο site: www.upfestival.gr

 

Πρόγραμμα (Αναμένεται να προστεθούν και άλλα ονόματα)

25/07

Φοίβος Δεληβοριάς, Leon, The Callas, Nalyssa Green, Log Out, Λατέρνατιβ (Dj set)

26/07

Xaxakes, The Wedding Singers, Baby Guru, KU, Larry Gas, Lei Vader ( Dj set)

27/07

Παύλος Παυλίδης & Β-Movies, Tango With Lions, Berlin Brides, Moa Bones, Melorman, Kormoranos (Dj set)



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!