Βασίλης Χαλακατεβάκης: Σπάνια φωτογραφία με την κόρη του – Με λευκό φόρεμα στην αγκαλιά του πατέρα της


Μια σπάνια οικογενειακή ανάρτηση έκανε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης την Κυριακή 21 Ιουλίου με τον ηθοποιό να δημοσιεύει στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών από το πρόσφατο ταξίδι, που έκανε στη Βενετία με τη σύζυγό και την κόρη του.

Με χαλαρή και καλοκαιρινή διάθεση ποζάρουν οι τρεις τους στον φακό. Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μοιράζεται έπειτα από αρκετό καιρό στιγμιότυπο με την κόρη του, η οποία έχει μεγαλώσει αρκετά. Να τονίσουμε εδώ, πως σε λίγες ημέρες η μικρή θα είναι τριών ετών.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του επιθυμούσαν καιρό πριν να γίνουν γονείς ωστόσο, μια σειρά από εμπόδια καθυστέρησε τη διαδικασία: «Είχα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα υγείας πριν από 13-14 χρόνια, το οποίο κράτησε μια διετία. Αυτός ήταν ένας λόγος, που καθυστερήσαμε να κάνουμε ένα παιδί. Όταν πέρασε αυτή η περιπέτεια και πήγαν όλα καλά και συνεχίζουν να πηγαίνουν όλα καλά με την υγεία μου.

Ξαφνικά έρχεται μια ημέρα η Δέσποινα και μου λέει έχω καθυστέρηση, είμαι έγκυος. Δεν ήταν έτσι απλά τα πράγματα, διότι ανακαλύψαμε και οι δύο ότι έχουμε ένα πρόβλημα, που λέγεται στίγμα μεσογειακής αναιμίας. Υπάρχουν λύσεις και κάναμε αυτό το παιδάκι, που μας έδωσε αυτήν την ευτυχία, που χρειαζόμαστε. Από τότε που πέρασε αυτήν την περιπέτεια το έχω στο μυαλό μου, ότι πρέπει να φροντίζω τον εαυτό μου για να μπορείς να φροντίζεις και αυτούς, που σε αγαπάνε και να είναι όλοι ευτυχισμένοι», είχε πει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή Μπαμπά-δες τον Φεβρουάριο του 2024

Η φωτογραφία με την κόρη του Βασίλη Χαλακατεβάκη

«Βενετία 2024… Μπιενάλε», έγραψε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!