Βασίλης Καρράς: Λύγισε η σύζυγος του όταν διαβάστηκε το μήνυμα του προς εκείνη


Το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά».

Σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα (22/10), στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, η σύζυγος του αείμνηστου καλλιτέχνη, Χριστίνα, λύγισε όταν ο συγγραφέας του βιβλίου, Θάνος Κανούσης, διάβασε το μήνυμα του Βασίλη Καρρά προς εκείνη.

Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκαν πλάνα από τη συγκεκριμένη στιγμή, στα οποία βλέπουμε το πώς αντέδρασε η σύζυγος του «άρχοντα της πίστας».

Επίσης, ο Θάνος Βάγιος ανέφερε ότι στο τέλος της βραδιάς, παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από συναυλία του Βασίλη Καρρά, με την Χριστίνα Καρρά να μην αντέχει και να αποχωρεί συγκινημένη από την αίθουσα.

Το συγκινητικό μήνυμα

Ο Βασίλης Καρράς μέσα από την αυτοβιογραφία είχε αποχαιρετήσει την σύζυγό του και συνοδοιπόρο του, αφήνοντάς της ένα μήνυμα στο βιβλίο του.

Σε αυτό, ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής αναφέρει: «Στο ταξίδι αυτό, δεν θα σε πάρω μαζί μου Χριστίνα. Πρέπει να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ… Γι’ αυτό σ’ αγαπώ».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!