Βγήκε το πόρισμα της Δ.Ε για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες bullying που σοκάρουν!

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Τούνελ», από την ΕΔΕ της Ειδικής Επιτροπής που όρισε ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός.


Σύμφωνα με το κείμενο που αναρτήθηκε πριν λίγη ώρα στην διαδικτυακή σελίδα της εκπομπής, τα μέλη της Επιτροπής με επικεφαλής τον δικηγόρο Ανδρέα Αθανασόπουλο, πραγματοποίησαν έρευνα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων που κράτησε δεκαεννιά ημέρες. Μίλησαν με φοιτητές, με το προσωπικό της Σχολής, με τους εκπαιδευτικούς και έλεγξαν όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ.

Από το σύνολο του αποδεικτικού υλικού που η Επιτροπή έχει στα χέρια της, επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες για bullying εναντίον του 20χρονου φοιτητή, πριν και μετά τον Μάρτιο του 2014 που ο Βαγγέλης άλλαξε δωμάτιο στην εστία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη της Επιτροπής εκτιμούν ότι κάποια απ’ τα γεγονότα ήταν σε γνώση της Διεύθυνσης.

Το πόρισμα της Επιτροπής κατατέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού, που είναι το μόνο αρμόδιο για να αποφασίσει αν θα αποδοθούν ή όχι ευθύνες στους ιθύνοντες της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν σήμερα στην εκπομπή «Μια» οι περιγραφές είναι συγκλονιστικές.

Στο πόρισμα υπάρχουν και ανατριχιαστικές μαρτυρίες συμφοιτητών του Βαγγέλη που μιλούν για το bullying που δεχόταν. Τον έδεναν στην καρέκλα, τον κλείδωναν στη ντουλάπα και ο ίδιος φοβόταν να πάει ακόμη και στην τουαλέτα τα βράδια. Τα χονδρά πειράγματα επανήλθαν από τις 10 Ιανουαρίου και μετά.

Λίγες μέρες πριν χαθεί ο Βαγγέλης, είχε επιστρέψει ο αρχηγός των κρητικών να πάρει το δίπλωμά του. Ίσως πρόκειται για τυχαίο γεγονός αλλά πολλοί μιλούν για την ψυχολογική επιβάρυνση του Βαγγέλη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!