Βίκυ Λέανδρος: Η αποκάλυψη στην τελευταία συναυλία της – «Έπρεπε να πάρω τη μεγάλη απόφαση, αν θα τραγουδήσω ή όχι» – ΒΙΝΤΕΟ


Η Βίκυ Λέανδρος έδωσε την τελευταία συναυλία της καριέρας της το βράδυ της Παρασκευής (6/9) στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ηρώδειο.

Όπως αποκάλυψε η ερμηνεύτρια, λίγο πριν από τη ζωντανή εμφάνισή της αντιμετώπισε μια βρογχίτιδα, η οποία δεν ήταν σίγουρο αν θα της επιτρέψει να πραγματοποιήσει τη συναυλία. Η Βίκυ Λέανδρος πίνοντας μάλιστα λίγο από τον καφέ της ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής (6/9) στην σκηνή «έπρεπε να πάρω τη μεγάλη απόφαση αν θα τραγουδήσω ή όχι».

Υπενθυμίζουμε, πως η τραγουδίστρια αντιμετώπισε μια ακόμη σημαντική δυσκολία. Πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας της, Λέο Λέανδρος της απαγόρευσε με εξώδικο να ερμηνεύσει τραγούδια του στο Ηρώδειο.

Η αποκάλυψη στην σκηνή

«Θα πιώ πάλι λίγο καφέ, γιατί νομίζω ότι κάνει καλό στη φωνή μου. Ξέρετε αγαπητοί φίλοι προέρχομαι από μια πολύ μεγάλη βρογχίτιδα. Ακόμα παίρνω φάρμακα, αλλά έπρεπε να πάρω τη μεγάλη απόφαση αν θα τραγουδήσω ή όχι. Και είπα, ναι, θα έρθω», είπε η Βίκυ Λέανδρος.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!