Βίκυ Βολιώτη: Η κόρη μου δεν μπαίνει στα social media – Μου φαίνεται τρελό να πάμε να φάμε κάπου και να της δώσω το κινητό


Στην εκπομπή «Weekenders» έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Βολιώτη. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την κόρη της και το πώς διαχειρίζεται το θέμα με το κινητό και το τάμπλετ, καθώς και για την υιοθεσία.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Βίκυ Βολιώτη είπε: «Η κόρη μου είναι 10 ετών, δεν μπαίνει στα social media. Η Άννα δεν έχει κινητό ακόμα και δεν το ζητάει. Δεν έχει τάμπλετ δικό της. Όταν είμαι με την Άννα, φροντίζω να είμαστε μαζί και να κάνουμε παρέα. Μου φαίνεται τρελό δηλαδή το καλοκαίρι να πάμε να φάμε κάπου και να της δώσω το κινητό!».

«Βλέπω τα παιδιά πολλές φορές ότι δεν σηκώνουν το κεφάλι από το κινητό ή το τάμπλετ. Παρατηρώντας μαθαίνουμε τον κόσμο. Όταν δεν παρατηρείς τον κόσμο τι ικανότητες και τι εφόδια έχεις για να αντιμετωπίσεις κοινωνικά τον κόσμο;», πρόσθεσε.

Σχετικά με την υιοθεσία της κόρης της, η ηθοποιός ανέφερε: «Σκεφτόμουν από μικρή την υιοθεσία. Είναι κάτι το οποίο είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ότι αν κάνω παιδιά, αν θελήσω παιδιά θα μου άρεσε να υιοθετήσω. Είναι κάτι το οποίο δεν ήρθε ουρανοκατέβατο ή από ανάγκη».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!