Βίντεο: Η εξέλιξη της… Ελληνίδας μάνας σε σχέση με το πρωινό ξύπνημα


Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τους μαθητές όλων των ηλικιών και τάξεων να επιστρέφουν στα… εκπαιδευτικά βάσανα.

Μαζί τους, αρχίζει η χρονιά και για όλες τις μητέρες που μετά το «διάλειμμα» του καλοκαιριού επιστρέφουν στα καθήκοντά τους και ειδικά σε ένα: Το πρωινό ξύπνημα των παιδιών τους για να πάνε στο σχολείο.

Εάν μια μαμά δεν είναι… τυχερή να έχει παιδί που ξυπνάει είτε από μόνο του είτε ακούγοντας με τη μία τον ήχο του ξυπνητηριού, τότε είναι εκείνη – στις περισσότερες των περιπτώσεων – να αναλάβει το πολύ δύσκολο έργο να ξυπνήσει το/τα  βλαστάρι/βλαστάρια της.

Σε ένα χαρακτηριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνεται αυτή ακριβώς η λειτουργία της… μάνας – ξυπνητήρι και οι διαφοροποιήσεις που γίνονται στον τρόπο με τον οποίο ξυπνά το παιδί της, με το πέρασμα των χρόνων και την εναλλαγή στις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Αρχικά, είναι το νηπιαγωγείο όπου η μαμά έχει το πιο γλυκό της ύφος για να ξυπνήσει τον… πρίγκιπά της. Στο δημοτικό, τα πράγματα είναι λίγο πιο αυστηρά με την ένταση της φωνής να ανεβαίνει σε επικίνδυνα ντεσιμπέλ. Λίγο πιο έντονα είναι τα πράγματα στο Γυμνάσιο, ενώ στο Λύκειο πλέον υπάρχει και… διάλογος με τη μητέρα να δηλώνει στον «Τάσο» της ότι ποσώς την ενδιαφέρει αν θα ξυπνήσει.

Αναμφίβολα, ένα πολύ χιουμοριστικό βίντεο αφιερωμένο στην «Ελληνίδα μάνα».

Δείτε το βίντεο

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!