Βίντεο: Viral το ηλεκτρικό πατίνι του πρίγκιπα Ουίλιαμ – Πόσο κοστίζει και γιατί το επέλεξε για τις μετακινήσεις στο κάστρο του Ουίνδσορ


Ένα βίντεο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να μετακινείται στο κάστρο του Ουίνδσορ με ένα ηλεκτρικό πατίνι γίνεται viral.

Δεν είναι σαφές πότε τραβήχτηκε το βίντεο, αλλά το βίντεο κοινοποιήθηκε στο TikTok την Πέμπτη.

Ντυμένος με ένα μπλε πουλόβερ και ένα λευκό πουκάμισο με γιακά, ο μελλοντικός βασιλιάς φαίνεται να περνά γύρω από το κτήμα μπροστά από έναν φύλακα. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ, 42 ετών, φοράει επίσης ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

@a.n.g.e.l.a_xue_ actually is him#princewilliam #british #freedom #monarchy #prince @Ashley!! ♬ Star Spangled (Bass Boosted) – SNC

Το σκούτερ μπορεί να βοηθήσει στη συντόμευση του 10λεπτου ταξιδιού μεταξύ του κάστρου και του Adelaide Cottage, όπου ζει με την Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, 10 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 9 ετών και τον πρίγκιπα Louis, 6 ετών.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να αγόρασε το πατίνι πέρυσι. Σύμφωνα με τη Sun , το σκούτερ μπορεί να κοστίσει έως και 6.000 δολάρια.

«Είναι λογικό. Πηγαίνει προς το κάστρο όταν χρειάζεται να δει τον Βασιλιά», είπε μια πηγή στο ρεπορτάζ.

«Είναι ένα ταξίδι δύο ή τριών μιλίων μετ’ επιστροφής από το σπίτι της οικογένειάς του στο Adelaide Cottage στο κάστρο του Windsor, επομένως είναι πιο εύκολο με σκούτερ παρά με αυτοκίνητο ή με τα πόδια». Η κατοικία των 655 στρεμμάτων περιλαμβάνει επίσης ένα γήπεδο γκολφ και το πρώην σπίτι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, το Frogmore House.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!