Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Μάρκο Σεφερλή: «Έχω δει παραστάσεις του, γέλασα και πέρασα πολύ καλά»


Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα (3/10) καλεσμένος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τον Μάρκο Σεφερλή.

Μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε αρχικά πως: «Έχω δει πολλές φορές τον Μάρκο Σεφερλή σε παράσταση, αλλά δεν έχω δει το συγκεκριμένο. Σε παραστάσεις ναι έχω πάει και έχω δει και έχω γελάσει και πάρα πολύ και έχω περάσει και πολύ καλά!».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Το εν λόγω όμως γεγονός και νούμερο ούτε καν το ξέρω, άρα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αν είναι σάτιρα, αν είναι σαρκασμός, αν έχει προσβάλλει ή όχι. Αν κάποιος προσεβλήθη, σαφέστατα νομίζω και ο ίδιος ο Μάρκος θα ζητήσει συγγνώμη, δηλαδή πραγματικά».

«Η σάτιρα κάνει κοινωνικό σχόλιο και οι πρώτοι που το πλήρωσαν ήταν οι πολιτικοί, τα παλιά χρόνια. Τώρα έχει αλλάξει η κοινωνία, έχουν μπει καινούρια θέματα, έχουν ανοίξει πολλές πλευρές στην κοινωνία, άρα μπορεί και αυτές να σατιριστούν. Αν τώρα είσαι καλός σατιριστής καλώς. Αν δεν είσαι, δεν είσαι! Αυτό είναι άλλο θέμα», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!