Βόλος: Βίντεο με τις κινήσεις της συντρόφου του 37χρονου λίγα λεπτά πριν μάθει για τον θάνατό του


Το βιντεοληπτικό υλικό της περιοχής εξετάζουν οι αστυνομικοί του Βόλου προκειμένου να συνθέσουν πληρέστερα την εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Γιώργος Πασπαλάρης έχασε τη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο, όταν εντοπίστηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (19/10), στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Χθες Δευτέρα (21/10), ο 37χρονος επιχειρηματίας οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία σε κλίμα βαθιάς οδύνης. Λίγη ώρα νωρίτερα, το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, με την αστυνομική έρευνα να περιορίζεται σε δύο ενδεχόμενα. Αυτό του δυστυχήματος κι εκείνο της εγκληματικής ενέργειας.

Ένα βίντεο που ήρθε στα χέρια των Αρχών και αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, δείχνει τι πραγματικά συνέβη το πρωινό του Σαββάτου στις 08.45.

Σύμφωνα με το Newspaper, η σύντροφος του 37χρονου, κατεβαίνει από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην οδό 2ας Νοεμβρίου και κατευθύνεται προς το όχημά της, που είναι σταθμευμένο λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο του σπιτιού της.

Κρατάει στα χέρια της το μπουφάν του άτυχου Γιώργου και την τσάντα του. Τα τοποθετεί μέσα στο τζιπ, κλείνει την πόρτα και φεύγει. Τότε είναι που συνειδητοποιεί ότι στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της, είναι μαζεμένος κόσμος, αλλά και αστυνομικοί, οι οποίοι την προσεγγίζουν και την ενημερώνουν.

Η νεαρή σερβιτόρα αντικρίζει νεκρό τον σύντροφό της και ξεσπάσει σε φωνές και κλάματα.

Τι ισχυρίζεται η ίδια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επέστρεψε μαζί με τον 37χρονο στο σπίτι της στη 01.46 ξημερώματα Σαββάτου από νυχτερινή διασκέδαση. Έπειτα από κάποια ώρα, θέλοντας να κλείσει τη βραδιά της μπήκε στο μπάνιο του σπιτιού ζητώντας από τον άνδρα να φύγει. Όταν βγήκε από το μπάνιο, εκείνος δεν βρισκόταν εκεί. Η γυναίκα κοιμήθηκε και ξύπνησε νωρίς το ξημέρωμα, προκειμένου να κλείσει το παράθυρο, καθώς κρύωνε. Δεν ήξερε, ότι λίγες ώρες νωρίτερα από αυτό το παράθυρο είχε πέσει ο σύντροφός της και είχε σκοτωθεί.

Μπροστά στο παράθυρο του σπιτιού, όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr υπάρχει το κρεβάτι του σπιτιού. Η σύντροφος ισχυρίζεται ότι ο άνδρας ίσως να έκατσε στο περβάζι του παραθύρου και να έπεσε στο κενό, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Τι έδειξε η νεκροτομή

Η νεκροψία – νεκροτομή της σορού του 37χρονου έδειξε ότι δεν υπάρχουν σημάδια πάλης, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα, που να κατέληξε σε βία. Παράλληλα, η ιατροδικαστής σημείωσε ότι ο άνδρας κατά τη διάρκεια της πτώσης του, έπεσε πάνω στον τοίχο της πολυκατοικίας. Αυτό καταδεικνύει ότι δεν τον έσπρωξε ανθρώπινο χέρι -τουλάχιστον με μεγάλη δύναμη. Για τον λόγο αυτό, οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε κάποιο τρομακτικό δυστύχημα. Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλωθεί και από τους δύο μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Παράλληλα, η ώρα της πτώσης προσδιορίζεται περίπου στις 03.00 το ξημέρωμα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!