Βόλτα αλλιώτικη με την Βικτωρία Ταγκούλη

…στον Πυρήνα!


…στον Πυρήνα!

…στον Πυρήνα!

…στον Πυρήνα!

Ακολουθώντας τον Σταμάτη Κραουνάκη στις παραστάσεις του με τη Σπείρα Σπείρα είχα την ευκαιρία να «γνωρίσω» πολλές νέες φωνές. Γυναικείες και ανδρικές. Μία από τις φωνές που σημάδεψε την ομάδα αυτή και με έκανε να την ακολουθώ στην μετέπειτα πορεία της ήταν η κρυσταλλική ψηλή φωνή της Βικτωρίας Ταγκούλη.
Η κοπέλα έχει αυτό το κάτι που σε μαγνητίζει. Η φωνή της σου τραβάει το βλέμμα. Όταν βλέπεις ένα μικροκαμωμένο κορίτσι, δεν φαντάζεσαι ότι κρύβει μέσα της τόσο ταλέντο, τόση δύναμη, τόση τεχνική και τόσο συναίσθημα. Κι όμως. Η Βικτωρία Ταγκούλη έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της και πιανίστα, συνθέτη και ενορχηστρωτή της Χρίστο Θεοδώρου καταφέρνει να σε ταξιδεύει από το λαμπερό Παρίσι μέχρι τα ρεμπέτικα υπόγεια τόσο ομαλά και τόσο νοσταλγικά που μόνο ευχαριστημένος είσαι όταν την παρακολουθήσεις και την ακολουθήσεις.
Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της, πέρα από συμμετοχές στα cd της Σπείρας, 2 προσωπικά άλμπουμ το «(α)» και το «Φωτο.Βόλτα» και έχοντας κάνει πετυχημένες εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές, επιστρέφει στον Πυρήνα από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και για όλα τα Σάββατα του Φλεβάρη. Θα ακούσεις από Nick Cave και Edith Piaf μέχρι Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλά και τα δικά της τραγούδια.
Να πας γιατί και υπέροχη φωνή είναι, και πανέμορφα τραγούδια λέει, και καλό κορίτσι είναι και καλό θα σου κάνει να δώσεις χώρο στις νέες φωνές για να αποτελέσουν το πολιτιστικό μας μέλλον, γιατί η Ταγκούλη συμπεριλαμβάνεται σίγουρα σε αυτό.
-- copy
Μαζί της οι μουσικοί:
Χρίστος Θεοδώρου: σύνθεση, ενορχηστρώσεις, πιάνο και πλήκτρα
Κώστας Νικολόπουλος: ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες
Νίκος Παγώνης: τύμπανα
Πέτρος Κρεμυζάκης: μπάσο
Σάββατα 4,11,18 & 25 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης 22:30
Πυρήνας :Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11(περιοχή Hilton)
Πληροφορίες/Κρατήσεις :210-7237150, www.pirinas.com
Sous le ciel de paris



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!