Βόμβα σε δύο καφετέριες στο Χαϊδάρι. Το ENIGMA και το Cutty Shark καταστράφηκαν ολοσχερώς!

Η πρώτη βόμβα «πυροδοτήθηκε» γύρω στις 4:00 το πρωί.


Η πρώτη βόμβα «πυροδοτήθηκε» γύρω στις 4:00 το πρωί.

Η πρώτη βόμβα «πυροδοτήθηκε» γύρω στις 4:00 το πρωί.

Η πρώτη βόμβα «πυροδοτήθηκε» γύρω στις 4:00 το πρωί.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε ήταν μεγάλος και αμέσως οι δύο καφετέριες πήραν φωτιά. Ακολούθησαν δύο μικρότερες εκρήξεις, που ορισμένοι λένε ότι μπορεί να ήταν από τις φιάλες υγραερίου που χρησιμοποιούνται στις καφετέριες για υπαίθρια θέρμανση.
Σε ελάχιστο χρόνο κατέφθασε αστυνομία και η πυροσβεστική (να δώσουμε συγχαρητήρια και στους δύο) και αυτό που κατάφερε να κάνει η δεύτερη, ήταν να περιορίσει την έκταση της φωτιάς και την επέκτασή της σε γειτονικά κτήρια.
Η έκρηξη ήταν μεγάλης κλίμακας, πετάχτηκαν καρέκλες και καναπέδες στα γειτονικά πεύκα, το δε ωστικό κύμα έσπασε περισσότερες από δέκα τζαμαρίες καταστημάτων στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Δεν υπάρχει αναφορά για θύματα και τραυματισμούς εργαζομένων στις καφετέριες, κατοίκων ή διερχομένων.
Οι καφετέριες και η επίπλωση των καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Η κοινή γνώμη της πόλης μιλάει ότι «πρόκειται για επίδειξη δύναμης και αποφασιστικότητας των ανθρώπων της νύχτας να διεκδικήσουν το τίμημα της προστασίας» (μπραβιλίκι).
Δεν είναι ή ώρα να επεκταθούμε στο θέμα αυτό αλλά θέλουμε να υπενθυμίσουμε κατά αρχάς αυτό που συνεχώς καταγράφουμε ότι τα «πολλά και συγκεντρωμένα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν υποβαθμίζουν και απειλούν τη λειτουργία της πόλης».
Πηγή: xpolis.blogspot.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!