YFSF: Οριστική η μεταβολή του σόου μεταμφιέσεων


Μπορεί οι επαφές να ξεκίνησαν αλλά οπως σας είχα αποκαλύψει καιρό τώρα η αναβολή του YFSF ήταν προδιαγεγραμμένη για φέτος. Κάτι η οικονομική στενότητα στην τηλεοπτική αγορά που έχει οδηγήσει όλα τα κανάλια σε αναβολές και ματαιώσεις, κάτι τα προγράμματα που δεν πήγαν στο κανάλι, κάτι η απομάκρυνση Ποφάντη και η αλλαγή στην ηγετική πυραμίδα με την έλευση Χριστοφόρου και δεν ήθελε πολύ για να συμβεί το κακό.

Παράλληλα, αν και ο σταθμός ξεκίνησε να έχει συζητήσεις με παίκτες, τελικά όμως δεν βρέθηκαν τα δυνατά ονόματα που θα μπορούσαν να διασφαλίσουν μια καλή πορεία του προγράμματος στους πίνακες τηλεθέασης, όπως άλλωστε τους διεμήνυσε ο Νίκος Χριστοφόρου από τη θέση του Γενικού Διεθυντή Προγράμματος του καναλιού. Ετσι, από τη στιγμή που το Dragon’s Den θα έβγαινε στον αέρα το δεύτερο μισό, θεώρησαν ότι δεν υπήρχε λόγος να σπαταλίσουν χρήματα και σε ένα ακόμη μεγαλεπίβολο πρότζεκτ με αμφίβολη επιτυχία αφού δεν μπόρεσε να βρεθεί το απαιτούμενο έμψυχο υλικό.

Αυτό σημαίνει ότι το YFSF δεν βγαίνει από το συρτάρι όπως ήλπιζαν κάποιοι και κυρίως, όπως είχαν υποσχεθεί στην Μπέττυ Μαγγίρα αρχικά σε ρόλο κριτικής επιτροπής και μετά παρουσίασης δίνοντάς της ένα ακόμη τυράκι για να αποφασίσει την μεταγγραφή της από το OPEN στον ΑΝΤ1.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!