Ζέτα Δούκα: «Απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου» – Τι είπε για τον χωρισμό της έπειτα από 10 χρόνια σχέσης


Για τη ζωή μετά τον χωρισμό με τον πρώην σύντροφο και πατέρα της κόρης της, Μιχάλη Χατζηαντωνά, μίλησε η Ζέτα Δούκα, την Τρίτη (22/10), στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη».

Η ηθοποιός απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητά της, τονίζοντας πως δεν χρειάζεται να έχει έναν σύντροφο στο πλευρό της για να αισθάνεται πλήρης.

Η ζωή μετά τον χωρισμό

«Απολαμβάνω τη ζωή μόνη μου, χωρίς να χρειάζεται να έχω έναν σύντροφο. Τα πράγματα πρέπει να αφήνονται σε μια ροή, να έχεις εμπιστοσύνη στην καλή προετοιμασία που έχεις κάνει ως άνθρωπος και να τα αφήνεις, γιατί είναι σίγουρο ότι εάν είναι να σου συμβεί κάτι καλό, θα σου συμβεί. Αναλόγως με το πώς έχεις προετοιμαστεί και το τι θέλεις να υποδεχτείς στη ζωή σου, αυτό εκπέμπεται, χωρίς να το βροντοφωνάζεις συνεχώς. Είσαι εκεί με την ενέργεια και τον χαρακτήρα σου, και θα έρθει.

Δεν υπάρχει κάτι που πραγματικά να ζητάς και να μην σου έρχεται. Δεν πρέπει να τα πιέζουμε τα πράγματα. Ας αφήσουμε λίγο να ”κάτσουν” τα πράγματα. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε συνέχεια σε έναν πανικό, με άγχος για το ότι τώρα είμαι μόνη μου, τι θα βρω και πού θα πάω», είπε η Ζέτα Δούκα.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!