Ζώδια – Πέμπτη

Πόσο επηρεαζόμαστε από την Πανσέληνο;


Πόσο επηρεαζόμαστε από την Πανσέληνο;

Πόσο επηρεαζόμαστε από την Πανσέληνο;

Πόσο επηρεαζόμαστε από την Πανσέληνο;

 
Κριός :
Σου έχει βγει πάλι αυτός ο χαζορομαντισμός και έχεις γίνει επαναστάτης χωρίς αιτία. Σήμερα ίσως να ανεβάσεις τους τόνους στη δουλεία. Δεν υπάρχει λόγος – μπορείς να κερδίσεις  περισσότερα με το μέλι.
Η Πανσέληνος στην Παρθένο  το βράδυ σε κάνει πιο συναισθηματικό και θα νιώσεις την ανάγκη και να πεις και να ακούσεις μελιστάλαχτα λόγια…
Ταύρος:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο σού θυμίζει τις βασικές  ου ανάγκες.
Καλή η εργασία και η χαρά που μπορεί να σου δίνει αν είσαι δημιουργικός, όμως απόψε το βράδυ «άσε το κορμί, άστο να μιλήσει» – και αν είσαι και αρκετά γενναίος άφησε το να σε οδηγήσει…
Δίδυμος:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Έχεις απορροφηθεί τόσο από τα δικά σου που καμιά φορά παραμελείς αυτούς  που αγαπάς.
Και μαζί με εκείνους παραμελείς και  το κομμάτι του εαυτού σου που θέλει να αισθάνεται θαλπωρή.
Καρκίνος:
Μέρα μεγάλων ανατροπών. Και επιτέλους στη δουλεία δειλά δειλά φαίνεται ένα ουράνιο τόξο.
Το βράδυ επικοινωνείς με το αληθινό σου συναίσθημα και θα βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία από εσένα…
Λέων:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σου σχέδια. Είναι απορίας άξιο, αφού το έγκλημα είναι πλέον τόσο οργανωμένο (και προσχεδιασμένο) γιατί μένει στα σκαριά…
Άφησε τα «εάν» και τα «εφόσον» και δείξε μας τι μπορείς να κάνεις. Αν θυμάσαι παλιά ήσουν αρκετά επιδέξιος στα ταχυδακτυλουργικά.
Παρθένος:
Σήμερα είσαι το μικρό ήρεμο κέντρο του κόσμου, ή τέλος πάντων κάπως έτσι αισθάνεσαι.
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου ρίχνει φως σε όλα εκείνα τα σταματημένα που δείχνουν σιγά σιγά να  παίρνουν μπροστά. Στον έρωτα μην κάνεις πίσω εκεί που παίζονται τα αληθινά αισθήματα…
Ζυγός:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο σήμερα όλα τα διογκώνει και τους αλλάζει τα σχήματα.
Δεν θα ‘ναι λίγες οι στιγμές που θα αισθανθείς σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων.
Όλα θα ‘ναι μαγικά αλλά θα ‘σαι και λίγο χαμένος (στη μετάφραση)…
Σκορπιός:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο σου κλείνει γουστόζικα το μάτι. Τι  περιμένεις; Έχεις αποφασίσει πέντε-δέκα πράγματα, το σύμπαν σού στρώνει και το χαλί και εσύ το παίζεις Αρσακειάδα.
Έλα μην φοβάσαι: ήρθε η στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα. Φρόντισε να ‘ναι σταθερό.
Τοξότης:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει το όνειρο πιο κοντά αλλά φοβάσαι: Α. μην ξυπνήσεις. Β. μήπως δεν καταφέρεις να το διαχειριστείς. Γ. μήπως σε θολώσει πάλι ο θυμός και τα κάνεις μαντάρα.
Η μέρα πάντως σου δίνει την ευκαιρία αν πάρεις τα ρίσκα σου και αν αναλάβεις τις ευθύνες να δαγκώσεις το όνειρο στο γουστόζικο αυτάκι.
Και τότε ο ερωτισμός δεν θα ‘χει επιστροφή…
Αιγόκερως:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει σε πρώτο πλάνο την ερωτική σου ζωή. Δεν είναι ότι παραμελείς τη δουλεία σου, είναι όμως που μέσα σου καίει η φλόγα – και τελικά προτιμάς να καίγεσαι παρά να σβήνεις.
Δηλαδή επιχειρείς άλλον έναν ερωτικό γύρο θανάτου…
Υδροχόος:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο ρίχνει κάπως τους τόνους και καταλαγιάζει τη μέσα ένταση. Και έτσι όπως (ας πούμε) ηρέμησες, θυμάσαι τι σε κάνει χαρούμενο!
Και σηκώνεις το τηλέφωνο και κάνεις κάποια «επικίνδυνα» τηλέφωνα. Δεν είναι απίθανο να βρεθείς το βράδυ αγκαλιά με το παρελθόν σου…
Iχθύες:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο θυμίζει τον χρυσό… που μας φέρνει πάντα πιο κοντά. Βάλε τις αλυσίδες, τις καδένες σου και τράβηξε όλους αυτούς που επιθυμεί η αγκαλιά σου.
Η μέρα θα ‘ναι γλυκόπιοτη κι η νύχτα ζαλιστική. Φρόντισε μόνο μην αρχίσεις τις υπερβολές και χάσεις το μέτρο!
Πηγή: Lifo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!