Ζόζεφιν για Νίνο: «Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, είμαστε μαζί 1,5 χρόνο τώρα»


Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Ζόζεφιν. Η γνωστή τραγουδίστρια, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και με πολύ τρυφερά λόγια για την σχέση της με τον Νίνο.

Μεταξύ άλλων, η Ζόζεφιν ανέφερε: «Δεν θα μιλήσω γενικά για το πως αντιμετωπίζω τον έρωτα, θα μιλήσω για το τώρα. Στο σήμερα δίνομαι ολοκληρωτικά, θέλω να το διακινδυνεύω. Θέλω να τα δίνω όλα και όπου βγει. Νομίζω ότι αυτό στο βγάζει ο άνθρωπος που είσαι μαζί του».

Σε ερώτηση για το αν είναι ξανά μαζί με τον τραγουδιστή, μετά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν πάρει αποστάσεις, η επιτυχημένη καλλιτέχνιδα απάντησε: «Ναι, είμαστε μαζί. Τι να πω; Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο τώρα. Το ιδανικό βέβαια για μένα θα ήταν το κομμάτι της προσωπικής μας ζωής να το κρατάμε για εμάς, να μη το βλέπει κανείς. Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στις ουσιαστικές σχέσεις είναι το να θέλεις να είσαι μαζί με τον άνθρωπό σου. Η εξέλιξη μιας σχέσης έρχεται όταν υπάρχει πραγματική αγάπη».

«Δίνω δεύτερες ευκαιρίες. Τρία πράγματα που έχω ξεχωρίσει στον Νίνο είναι η καλλιτεχνική του ματιά, ο τρόπος που σκέφτεται και η ειλικρίνειά του», σημείωσε η Ζόζεφιν.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!