Γκουίνεθ Πάλτροου: Η σπάνια εμφάνιση της κόρης και της μαμάς της που έκανε τους πάντες να μιλούν για ασύλληπτη ομοιότητα


Μπορεί η Γκουίνεθ Πάλτροου να είναι από τις πλέον διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όμως, τόσο η κόρη της, Απλ, όσο και η μητέρα της, Μπλάιθ Ντάνερ, δεν εμφανίζονται συχνά στα media, ούτε καν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, όταν ο φίλος της ηθοποιού, Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ, θέλησε να ποστάρει κάτι ιδιαίτερο για τα 47α γενέθλια της Πάλτροου στο Instagram, φρόντισε να ανεβάσει μία φωτογραφία με την ίδια, την κόρη της και τη μητέρα της.

Τρεις γενιές γυναικών και το ταξίδι των γονιδίων τους στο χρόνο ήταν αρκετό για να αρχίσουν οι συγκρίσεις και τα κολακευτικά σχόλια, για την απίστευτη ομοιότητα της μαμάς με τη γιαγιά και της κόρης με τη μητέρα της.

Δείτε και μόνοι σας

Blythe Danner, Gwyneth Paltrow, Apple Martin
https://www.instagram.com/p/B27KY09AtfQ/

Όσο για την ομορφιά της 15χρονης Απλ με τη διάσημη μητέρα της, άλλη μία φωτογραφία στο Instagram έρχεται να αποδείξει αυτό που βλέπουμε…

The post Γκουίνεθ Πάλτροου: Η σπάνια εμφάνιση της κόρης και της μαμάς της που έκανε τους πάντες να μιλούν για ασύλληπτη ομοιότητα appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!