Ο Eminem προαναγγέλλει καινούριο τραγούδι • Hit Channel


Ο Eminem προετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή στις επάλξεις, η οποία είναι ηχηρή από τα πρώτα κιόλας στάδια.

Η μεγάλη, πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδος του Eminem είναι δεδομένη.

Ο κορυφαίος ράπερ της τελευταίας εικοσαετίας επιστρέφει στο «παιχνίδι» με ολοκαίνουριο άλμπουμ, τέσσερα χρόνια μετά «The Marshall Mathers LP 2». Ο νέος δίσκος του φέρει τον τίτλο «Revival» και κατά θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα με την ετικέτα των Aftermath Entertainment, Shady Records και Interscope Records / Universal Music.

Οι πρώτες ενδείξεις ήρθαν με την εμφάνιση μίας γιγαντιαίας διαφημιστικής πινακίδας, αλλά και με τη δημιουργία μίας ιστοσελίδας που αφορούσαν ένα ψεύτικο… φάρμακο με την ονομασία «Revival» που ενδείκνυνται για τη θεραπεία της πλασματικής ασθένειας «Atrox Rithimus».

Οι σαρκαστικές περιγραφές που διάβαζε ο επισκέπτης κατά μήκος του ιστοτόπου δε χρειάζονταν περαιτέρω εξήγηση.

Ο 45χρονος Αμερικανός επιβεβαιώνει πανηγυρικά ότι η ευφυής και παραπλανητική διαφημιστική καμπάνια αφορά το επόμενο βήμα του και… συνταγογραφεί στο ακροατήριο την πρώτη δόση.

Με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Eminem μοιράζεται τον αινιγματικό τίτλο «Walk On Water», με τη σημείωση «να λαμβάνεται ανάλογα με τις ανάγκες», κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για το νέο τραγούδι του.

Σύμφωνα με την έντονη φημολογία που υπάρχει τον τελευταίο καιρό, ο καινούριος δίσκος του «Slim Shady» είναι πιθανό να κυκλοφορήσει αιφνιδίως στις 17 Νοεμβρίου.

Εξάλλου, στις 18 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η ζωντανή εμφάνιση του Eminem στο «Saturday Night Live», συνεπώς η παρουσία του δε θα είχε νόημα χωρίς νέα τραγούδια προς παρουσίαση.

Ο τίτλος «Revival» συμπληρώνει τα άλμπουμ «Relapse» (2009) και «Recovery» (2010), δημιουργώντας ένα τρίπτυχο στο οποίο παρεμβλήθηκε το «The Marshall Mathers LP 2».

Σημειωτέον, «Walk On Water» ονομάζεται και το νέο single των Thirty Seconds To Mars.

Διαβάστε ακόμα:
Η P!nk και ο Eminem συνεργάζονται για να πάρουν «εκδίκηση»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!